+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    03-02-2004
    Posts
    4

    Another Bluetooth Question

    I got the Toshiba Bluetooth SD Card 2 to use with my 4100 but I'm having several issues. First, the 4100 does not recognize the hardware. When I go to "Settings" and "Connections" I get an error message saying that bluetooth hardware is not installed.

    Second, I installed the software that came with the Toshiba BT card and that appears to work but when I try to pair my Jabra BT headset, my 4100 freezes up and doesn't complete the discovery device process. When I soft reset the device that is discovered it is listed as a ghost device and I'm unable to get the Jabra headset to work. One note about the Jabra headset, I originally got it to work with my Siemens SX56 and it is a non-BT version but according to Jabra it can work with BT devices. I'm still within my 30 days and if I can't get these issues resolved I'll return the whole thing.

    Thanks for any help someone can offer.

  2. #2
    Registered User equus's Avatar
    Join Date
    10-06-2003
    Location
    Milpitas. California
    Posts
    5,293

    Re: Another Bluetooth Question

    Originally posted by opotting
    I got the Toshiba Bluetooth SD Card 2 to use with my 4100 but I'm having several issues. First, the 4100 does not recognize the hardware. When I go to "Settings" and "Connections" I get an error message saying that bluetooth hardware is not installed.

    Second, I installed the software that came with the Toshiba BT card and that appears to work but when I try to pair my Jabra BT headset, my 4100 freezes up and doesn't complete the discovery device process. When I soft reset the device that is discovered it is listed as a ghost device and I'm unable to get the Jabra headset to work. One note about the Jabra headset, I originally got it to work with my Siemens SX56 and it is a non-BT version but according to Jabra it can work with BT devices. I'm still within my 30 days and if I can't get these issues resolved I'll return the whole thing.

    Thanks for any help someone can offer.
    return the 4100...it is not a good PDA/Phone period....
    Funny it worked.....the last time! Now I am not sure what was working before they put a hole in my head !

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts