+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User nabour's Avatar
    Join Date
    08-23-2003
    Location
    Arizona
    Posts
    225

    Caller ID not working

    Hello guys,

    Today after checking e-mail I notice that my caller ID screen is all gibberish. I have tried powering off the phone and then doing a re-set. Neither have solved the problem, which is a big one. I am very used to checking the ID before answering phone.

    Any ideas on where I should begin searching to fix this? Does it sound like a hardware problem (say it ain't so!) or software related?

    Do you think I should uninstall the e-mail program?

    Thanks in advance.

    Barbara
    Last edited by nabour; 02-03-2004 at 03:37 PM.

  2. #2
    Administrator
    Join Date
    10-21-2001
    Posts
    26,048
    could be software related. may need to try a hard reset (backup first) dont restore and try the phone thenws this the first time it happened? if not , did you install anything just prior to this happening?

  3. #3
    Reconverged harleyxlc's Avatar
    Join Date
    08-25-2003
    Posts
    2,721
    Especially anything that might have a font?
    My sordid past:

    Kyocera 6035, Kyocera 7135, Samsung i700, iPAQ 6315, iPAQ hx4705, Motorola a630, BB 7100t, iPAQ rx3115, JAM 850, BB 8700g, Samsung i320 (just for fun), imate KJAM, TMO SDA, MDA, TMO Wing

  4. #4
    Registered User nabour's Avatar
    Join Date
    08-23-2003
    Location
    Arizona
    Posts
    225
    Thanks. I backed up to card then did a hard reset. Love that Backup Buddy. Everything restored beautifully and caller id is now working. Happy camper again.

    Barb

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts