+ Reply to Thread
Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Registered User SpineDoc's Avatar
    Join Date
    03-02-2003
    Location
    East Coast
    Posts
    1,774

    Phone buttons do not respond with incoming call!

    Anyone else have this problem? Randomly I will get a phone call and will press my green phone answer button, nothing will happen. Repeadetly pressing it and nothing happens. I have to click the answer text box on the incoming caller ID bubble.

    Once I answer the call the buttons seem to work fine, and they work just fine otherwise. Weird.

  2. #2
    Fisher of Men mwfielder's Avatar
    Join Date
    10-30-2003
    Location
    Arlington, TX
    Posts
    4,752
    Are you using Photo contacts or PhoneLock? I have seen this issue when I am running either/both of them occassionally. I have also seen this issue when paired to BT devices. It does seem random to me as well...
    Jeremiah 29:11

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    02-16-2005
    Posts
    12
    yes it's a PITA

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    11-12-2003
    Location
    Massachusetts
    Posts
    1,961
    Mine can do that but it will work if I keep hitting it, I assume it's just a crappy button connection with mine anyway, probably different than the problem you are describing.
    Tom

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    05-04-2002
    Posts
    164
    I was having the same problem try holdint the button down a little longer. One question though are you using a esp long wav file for the ringer?

  6. #6
    Registered User SpineDoc's Avatar
    Join Date
    03-02-2003
    Location
    East Coast
    Posts
    1,774
    Im just using one of the standard system ringers, old ringer actually. And I am running the photo contacts ver 1.20 I think. Glad to see I am not the only one. This actually just started happening lately to me, but this installation seems to be a little corrupt now so time for a hard reset anyhow.
    iPhone 3GS !!

  7. #7
    Registered User SpineDoc's Avatar
    Join Date
    03-02-2003
    Location
    East Coast
    Posts
    1,774
    OK this is getting worse and I cannot explain it at all. I notice that if my screen is off the green/red buttons will turn the screen on, but will NOT answer/ignore the phone call. Additionally now it stays that way until I soft reset. Even though the buttons dont work on a press, they work on a press and hold, ie: if I press the red button it will not ignore a call or close my phone app, but if I press and hold it will put my phone in flight mode!

    The only programs I have added since this has happened have been Egress, phonealarm, and iNav iGuidance.

    Today this has happened on every single call!
    iPhone 3GS !!

  8. #8
    I'm a total loser and I've been banned!!!
    Join Date
    04-28-2004
    Location
    Elsewhere
    Posts
    2,758
    You know what I'm going to say, right?

    Hard reset.

    E

  9. #9
    Fisher of Men mwfielder's Avatar
    Join Date
    10-30-2003
    Location
    Arlington, TX
    Posts
    4,752
    Gotta go with E on this one---photo contacts works fine on my device, and I can answer with the hard buttons. It used to work just fine with photo contacts on your device, right?
    Jeremiah 29:11

  10. #10
    Registered User SpineDoc's Avatar
    Join Date
    03-02-2003
    Location
    East Coast
    Posts
    1,774
    Yes I never had this problem before. Of course you guys are right, I did hard reset this morning and am installing everything from scratch. So far so good.
    iPhone 3GS !!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts