+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Club Pocket PC Louisville JohnBecker's Avatar
    Join Date
    12-13-2003
    Location
    Louisville KY
    Posts
    288

    PhotoContacts 1.20 and ROM 1.36.00 WWE

    I can only assume the combination doesn't work. Since I reverted back to ROM 1.36 from 2.03, PhotoContacts 1.20 (the JAM cab file, not the retail version), doesn't appear to work. It always defaults to the original ring tone.

    Has anyone else noticed this? If so, is there a fix?

  2. #2
    Mostly converged... Trident's Avatar
    Join Date
    09-01-2005
    Location
    Disney World
    Posts
    679
    I had it working before I went to 2.03.
    Worked well. The program should not be dependent on the ROM unless PC needs WMP10, which I'm pretty sure it doesn't.
    Feel free to correct me if I'm wrong anyone.
    Peace ~ Trident
    Using my own custom WM6.5 ROMGO GATORS! NCAA National Champs x3~ Football & Basketball(x2)!

  3. #3
    Club Pocket PC Louisville JohnBecker's Avatar
    Join Date
    12-13-2003
    Location
    Louisville KY
    Posts
    288
    No, it doesn't require WMP10. It worked on version 1.35 of the ROM. I even worked when I was running 2.03, but now it does nothing. I've even booted into safe mode and reinstalled the app, with no luck in fixing it.

    It's a shame, I love having different tones for different people.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts