+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    04-01-2005
    Posts
    11

    ActiveSync (3.8) operation with BlueTooth

    not able to do activesync successfully using BT, the PPC shows an incoming connection but it never completes the connection.

    ROM ver: 1.36.00

  2. #2
    Long Suffering User jerryyyyy's Avatar
    Join Date
    02-13-2004
    Location
    Stanford, CA
    Posts
    1,247
    I notice the search is down, but there is a lot written on how to do this on the forum.
    Sprint: G1000, HTC-6600, 6800, now TP2
    Windroid: Energy.ROM.28244.Sense2.5/Android 2.1
    Overclocked to 729Mhz

  3. #3
    Mobile Pimp Big Calhoun's Avatar
    Join Date
    12-09-2004
    Location
    East Coast
    Posts
    461
    HAve you bonded your PPC with your lappie? Even though technically it shouldn't be needed, I couldn't complete the process until I paired the two together. I just used '0000' for both and it works fine.
    Mobile Pimp: Fujitsu P7010D, Audiovox 6600, Playstation PSP, iGo Juice (70), Kingston 5gb PC-Card, SDIO Socket Wifi, Socket BlueTooth GPS, Socket CF BT Adapter, PNY 4 in 1 Memory Adapter.

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    04-01-2005
    Posts
    11
    I was able to pair with the laptop finally, it's a little tricky though..... the following link has the right info:

    Bluetooth Auto Connect Activesync

    thanks for all the responses.

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    10-31-2005
    Posts
    1
    I was having a lot of trouble getting activesnyc 3.8 to work with my laptop and VX6600 via bluetooth also. I tried all of the "fixes" posted on this board and still nada. I discovered the following link http://www.geekzone.co.nz/content.asp?ContentId=449 and followed the instructions in the Bluetooth ActiveSync guide for Windows Mobile 2003 and the What to check if Bluetooth COM ports are not in the COM1 through COM9 range and ActiveSync can't see them links. After carefully following the instructions in these links...it worked on the first try!!

    Hopefully you will have the same luck.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts