+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    12-24-2004
    Location
    Colorado
    Posts
    36

    I lost my ActiveSync connection

    I upgraded my ROM to 2.03.00 and then reloaded all the needed software. I then realized that I was getting EVDO and didn't want to get charged an internet connection that I don't use so I deleted my default "connections."

    Now, I can't ActiveSync to my PC. I know this was working on my previous ROM so I'm not sure what's going on.

    Can anyone help me get my ActiveSync back without having to connect to the internet?

    Best Regards,
    Jim

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    12-24-2004
    Location
    Colorado
    Posts
    36
    Anybody? I'd really like to be able to ActiveSync again without having to hard reset my PocketPC.

    I don't understand why I would loose ActiveSync by just deleting the Internet connection.

    Thanks, Jim

  3. #3
    Administrator
    Join Date
    10-21-2001
    Posts
    26,048
    what version of AS are you using? when yo udock the phone in the cradle, does AS pop up or stay grayed out?

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    12-24-2004
    Location
    Colorado
    Posts
    36
    I'm using version 3.8. AS starts to come up and then says that it can't connect. I've tried reinstalling AS, deleting and reconfiguring parternerships and no luck.

    Thanks, Jim

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts