+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    11-18-2004
    Posts
    12

    Unwanted hard reset(again)

    When I first got my 6600 I had trouble with it hard resetting. It would do it whenever you hit the send button, sent it back and got a new one. Now the same trouble is happeneing again but this time the resetting seems to correspond with placing it in the mobile cradle I got from seidico. Any others with same or similar trouble??

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    11-22-2004
    Location
    N. NJ
    Posts
    904
    Yes. Mine started doing it after almost a year. Seemed to have something to do with putting it in the cradle (OEM in my case). Was sent a replacement, and haven't had the problem with the new one (yet).
    -Lee
    Samsung i730
    Ridata 1GB SD Card, Transcend 4GB SD card, PPC Tech Audio Adapter

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    01-24-2006
    Posts
    25
    mine does it about once a week. I just deal with it, nd keep a current backup on my SD card.

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    03-17-2005
    Location
    Boston
    Posts
    94
    It may be with the battery... I noticed a similar problem with one of my three batteries...the device would hard reset, then allow me to go through the intro steps (screen alignment,time etc..) but would reset again before the first sync. This occurred every single time until i swapped in another battery...
    Samsung i760

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts