+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User 92GTA's Avatar
    Join Date
    06-17-2003
    Location
    Bakersfield, CA
    Posts
    475

    Help, can't connect to Vision!!!

    I was running the 151 EVDO radio with a 2xxxxx series PRL and all was great. Then the first time I went to an are with EVDO, my phone detected EV, I tried to get online with IE, and it would fail and shut down IE.

    Ever since then I had not been able to connect to Vision. This morning I flashed the stock SPCS ExtROM and 140 1xRT radio back and I habe the same problem. It says no modem found at #777. I also of course loaded a 1xxxxx series PRL.

    Seems like it used to be #775 but when I try that it just hangs on connecting forever. What is the right number it should be dialing? Also what is the correct username and password for connecting for vision through that number? I know normally they are left blank but I KNOW there is a password in there someone that someone had found out a couple years back.

    Anyone remember any of this? Thanks!
    http://www.TheFOAT.com/92GTA
    AT&T HTC-PI86100 (HTC Titan II):
    OS: Windows Phone 7.5 Build: (Mango RTM 7.10.8112.7) - Radio: 1.02.80.13_21.37.80.03 - Bootloader: 1.18.2180.0 (139346)
    Audiovox 9000>Moto V60>MotoT720>LG5350>Sam I330>Hit G1000>PPC-6600>PPC-6800>PPC-6850>PPC-T7380>HTC-T7575>HTC-PI86100

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    03-07-2005
    Location
    Phoenix
    Posts
    184
    #777 is the correct number. I was having vision problems for the past several months.. always telling me that the modem could not be found. Drove me nuts. I still get the error from time to time, but when I do, I can go to:

    Start > Settings > Phone > Services (tab) > Internet - click "Get Settings..." > and then click Start.

    Always fixes it for me, even if it's temporarily. Good luck!

  3. #3
    Registered User 92GTA's Avatar
    Join Date
    06-17-2003
    Location
    Bakersfield, CA
    Posts
    475
    Thanks for the tip, mine was allot worse though. I ended up having to do a ##RTN reset erasing everything, then reprogramming it with my number, then doing an IOTA to reprogram it.

    I'm still stuck on PRL 10026 though I called customer service twice to flag me and none of them would do it...
    http://www.TheFOAT.com/92GTA
    AT&T HTC-PI86100 (HTC Titan II):
    OS: Windows Phone 7.5 Build: (Mango RTM 7.10.8112.7) - Radio: 1.02.80.13_21.37.80.03 - Bootloader: 1.18.2180.0 (139346)
    Audiovox 9000>Moto V60>MotoT720>LG5350>Sam I330>Hit G1000>PPC-6600>PPC-6800>PPC-6850>PPC-T7380>HTC-T7575>HTC-PI86100

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts