+ Reply to Thread
Results 1 to 16 of 16
  1. #1
    Registered User garen45's Avatar
    Join Date
    07-28-2004
    Location
    Glendale, CA, USA
    Posts
    31

    Start Menu SD Icons Not Showing

    Hey guys,

    When I do a soft reset my icons in the start menu that are for programs installed on the sd card don't show up. I have to go to settings>menus and remove any icon (on the sd card or not) then go back and add it and everything is fine. This is happening with both my phone and my girlfriends so I guess it should be a common problem. I've searched the fprum and can't find anything. Anyone have any ideas??

    Thanks,
    Garen

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    11-28-2007
    Posts
    185
    same thing happening here since upgrading to 6.1. Oddly, it happens on the default start menu, but not on Quickmenu (replacement start menu).

  3. #3
    Registered User garen45's Avatar
    Join Date
    07-28-2004
    Location
    Glendale, CA, USA
    Posts
    31
    what's the quick menu? is it a 3rd party software? this problem looks like it has something to do with it reading from the sd card on power on. There must be a reg hack to fix this. Anyone? mrailing? superdave?

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    08-16-2005
    Location
    San Antonio, TX
    Posts
    204
    Same problem here Garen.

    Never had the problem with WM6.0, but now I've noticed that the icons for those SD programs (like TomTom) are just not showing up.

    Not a critical issue, but damn does it annoy me.
    It's been quite a trip! Handspring Visor Deluxe - Palm m515 - Kyocera 7135 - Samsung i730 - Samsung i760

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    12-12-2007
    Posts
    154
    I'm having a miliar issue when using Ultimate launch. Fortunately, UL has a reload function, so they come back within a few seconds.

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    08-23-2005
    Posts
    11
    Hi all,
    this is happen to me when use 4 gig card with old hack, I just bought 8 gig from Micro Center cost 49.00, everything working fine. I am very happy with 6.1 upgrade

    Thai

  7. #7
    Registered User
    Join Date
    06-20-2005
    Location
    NoVA
    Posts
    9
    I've noticed the same thing but not just for apps that are on the storage card. The new task manager icon keeps changing too. I'm using Pocket Pocket but I'm guessing that doesn't matter. I agree that its super annoying!

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    12-12-2007
    Posts
    154
    Quote Originally Posted by saigon View Post
    Hi all,
    this is happen to me when use 4 gig card with old hack, I just bought 8 gig from Micro Center cost 49.00, everything working fine. I am very happy with 6.1 upgrade

    Thai
    so you're thinking that if we reformat the cards that we've been using with 6.0 that it should work properly? I'll give it a try...

  9. #9
    Health Sciences Consulting perlmane's Avatar
    Join Date
    08-03-2003
    Location
    East Brunswick, NJ
    Posts
    1,007
    That did not work for me. I tried.
    Samsung Omnia- WM6.1 - VZW
    HTC TyTN II - WM6.1 - on the new at&t - and loving it!
    "Fact veracity is not based on the validity of the source, but on the last thing posted."

  10. #10
    Registered User
    Join Date
    08-23-2005
    Posts
    11
    I think that we should try diference card, it work fine for me last 4 day.

    Thai

  11. #11
    Registered User
    Join Date
    12-12-2007
    Posts
    154
    Quote Originally Posted by perlmane View Post
    That did not work for me. I tried.
    didn't work for me either. It makes no sense whya new card would work either. oh well not a big deal to me, just hit reload ini and it comes back (in ultimate launch).

  12. #12
    Registered User garen45's Avatar
    Join Date
    07-28-2004
    Location
    Glendale, CA, USA
    Posts
    31
    What is ultimate launch?

  13. #13
    Registered User
    Join Date
    07-15-2008
    Posts
    14
    I'm having the same thing. I go to start - settings - menu and uncheck then recheck an item and hit ok - everything comes back - annoying, but I've had worse workarounds......

  14. #14
    Registered User garen45's Avatar
    Join Date
    07-28-2004
    Location
    Glendale, CA, USA
    Posts
    31
    Any patches, fixes, workarounds??

  15. #15
    Registered User
    Join Date
    12-12-2007
    Posts
    154
    Quote Originally Posted by garen45 View Post
    What is ultimate launch?
    It's a today plugin screen/app launcher. It lets you have multiple tabs for your today screen that you can put shortcuts or even other today plugins into.

  16. #16
    Registered User
    Join Date
    10-02-2005
    Posts
    147
    Same issue here. Didn't have the problem with SDHC hack on 4G MicroSD on WM6, but I'm getting it with a same-speed SDHC 8G on WM6.1.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts