+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    01-21-2007
    Posts
    111

    Contacts Will Not Sync To i760

    hey guys,

    i was having a host of issues upgrading to my i760, firewall issues, active sync issues and transferring email and appointments. i repaired my outlook pst file with scanpst.exe and locating my pst file. searching through this site i was able to resolve all but one.

    i cannot sync my contacts to my i760. i'm using xp media center and ms outlook 2003.

    i was using AS4.2 for my i730. i installed AS4.5 to get my i760 going. i could not sync any contacts. i reverted back to my i730(has phone service until i get my i760 going) and now any changes i make in my i730 are not being updated to outlook or vice versa to my i730.

    i searched the forums and google for this last issue but i cannot find a solution.

    i had AS4.2(i730), upgraded to AS4.5(i760), then when i had the contact sync'ing issues, i reverted back to AS4.2(i730).

    i have phone service to my i730, i wanted to make sure i had everything working with the i760 before i connect it.


    os - windows xp media center
    email client - microsoft outlook 2003

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    01-21-2007
    Posts
    111
    since i have microsoft office 2003, will upgrading to microsoft 2007 fix my issues?

  3. #3
    Clueless Noob
    Join Date
    06-12-2008
    Location
    NJ
    Posts
    22
    I don't think your version on Outlook would be the issue. Normally when AS fails it gives you a numeric code indicating why. Has your PC recognized your device by installing the drivers for it?? There are some other ideas for you, but I need to check some settings first.

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    01-21-2007
    Posts
    111
    thanks for the reply, i didn't receive any errors when i installed AS4.5 and sync'd my i760.

    my i730 is just about dead, takes 15min to boot.

    all of my appt's/calendar/emails sync on the i760 sans the contacts.

    i'll re-install AS4.5 and sync the i760 and see what happens, will report back with the outcome.

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    01-21-2007
    Posts
    111
    well guys, i ended up figuring out the problem to my issue.

    i searched this site and google for a solution with no avail.

    here's what was causing the contacts sync issue.

    my i730 partnership was called WM_HP_dv9000 in AS4.2. when i installed AS4.5 for my i760, the partnership defaulted to Windows_PC2.

    in AS4.5 on opening activesync the only partnership visible was Windows_PC2, i didn't see the scroll bar on the right. low and behold, i scrolled and saw WM_HP_dv9000.

    i went ahead and deleted the Windows_PC2 partnership. Under WM_HP_dv9000 the contact box to sync was unclicked. i went ahead and clicked on the option and WHALLAAA!!!

    all contacts are sync'd now

    i'm positive other users have had this same issue.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts