+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    05-26-2005
    Location
    Indianapolis, IN
    Posts
    6

    Dead i300 Cradle

    I purchased an i300 from Tiger Direct. The cradle appears to be bad. It will charge my battery, and I have the supplied hotsync software loaded. When I click the hotsync button on the phone or the cradle nothing happens.

    Any thoughts?

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    04-21-2005
    Posts
    17
    plug in a serial mouse and make sure the port is working right, try the cradle on another PC. Tell off Tiger direct

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    05-27-2005
    Location
    Brooklyn NY
    Posts
    1

    I have the same problem

    could there be a driver that I need for the serial cord....or something that i have shut off that I need to shut on inside my PC?
    <a href="http://ninjalistings.blogspot.com"><img src="http://feeds.feedburner.com/ninjalistings.gif" height="67" width="200" style="border:0" alt="::ninjalistings::Space for rent and sale NYC"/></a>

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    04-21-2005
    Posts
    17
    any drivers for your serial port would be install with windows. Along with that you could try and reinstalling the software. Like I said I'd install it on another PC and see if it works. If it does then the issue lies with your PC, if it doesn't work then chances are its the cradle. The instructions say to have your PC off when you plug it in and then power up. I just plugged it in and installed the software, never had to power off first. Its a small serial connections too, if you have to get a mouse that is serial and try it. Troubleshoot the problem.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts