+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Editor and Site Administrator Convergent's Avatar
    Join Date
    11-16-2002
    Location
    Raleigh, North Carolina, United States
    Posts
    9,440

    Getting a Blank Screen?

    We are currently experiencing a problem where sometimes on some registration, log-in, search, and other screens, it will appear that the screen is blank (all white). This is really not the case, but rather the information is shifted down the page so you need to scroll down to find it. We should get this fixed soon.
    Mike - Been Converged?

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    06-03-2007
    Posts
    1
    The black screen is on my motorola v325i cell phone because it fell in the sink. I would like to fix it. Help

  3. #3
    Oppressed Wireless User Geckotek's Avatar
    Join Date
    06-10-2006
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    688
    I'm getting a blank screen for several seconds, then the top banner shows up, then the rest of the content appears several seconds later.

    Basically, the site seems VERY slow.

  4. #4
    Oppressed Wireless User Geckotek's Avatar
    Join Date
    06-10-2006
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    688
    After posting that, I realized it came up faster than the other threads.

    So, although the site still seems a bit sluggish, the problem I'm seeing is exacerbated by VERY long threads like the i760 and 6800 release threads.

    Edit: and now I just realized this post is from March of last year.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts