+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: Log In Issue

  1. #1
    Techie in a Cowboy Town
    Join Date
    11-28-2003
    Location
    Grand Junction, Co.
    Posts
    706

    Log In Issue

    Norton removes all my cookies weekly as part of whatever it does ... never been a problem before but since last friday, when it did it's thing .. I've had this issue

    When I go to PDAPhonehome.com, I go to the Login Panel and type in my username and password ... I then click the signin button and it says something about "where are you going" ... if I wait a minute or two, it takes me to another page that gives me the jump to block and some other stuff ... when this happens, the login panel shows I'm logged in. When I log in I make sure the cookie? is checked ... when I leave the site and return later ... I have to repeat the process all over again ... any ideas?

    Fuzzy
    Fuzzy
    Kyo 6035, Sam I300, Sam I330, Kyo 7315, Treo 600, Sam I600, Sam I700, GL1000, HP6315, SX56, PDA2K, Jam, Xv6600 W/cam, Treo 650, I730 Wm2K3, Treo 700W, I730 w/WM 5.0, XV6700, Moto Q (Silver), Treo 700WX, xv6700 wm6, Moto Q Black, Moto Q9m, Sam I760, xv6800, xv6900, Q9C, Touch Pro, iPhone 3G 16G, iPhone 3gs 32G ... not even gonna list the non converged units

  2. #2
    Techie in a Cowboy Town
    Join Date
    11-28-2003
    Location
    Grand Junction, Co.
    Posts
    706
    Update:

    Now it won't let me sign on unless I try to post or pm ... could it be aol?

    Fuzzy
    Fuzzy
    Kyo 6035, Sam I300, Sam I330, Kyo 7315, Treo 600, Sam I600, Sam I700, GL1000, HP6315, SX56, PDA2K, Jam, Xv6600 W/cam, Treo 650, I730 Wm2K3, Treo 700W, I730 w/WM 5.0, XV6700, Moto Q (Silver), Treo 700WX, xv6700 wm6, Moto Q Black, Moto Q9m, Sam I760, xv6800, xv6900, Q9C, Touch Pro, iPhone 3G 16G, iPhone 3gs 32G ... not even gonna list the non converged units

  3. #3
    Administrator
    Join Date
    10-21-2001
    Posts
    26,048
    has to be someting on you end. ive never encountered any issues with signing in. i use Zone Alarm Security suite and firefox with adblock extension and i have it set to allow this site. i use comcast.

  4. #4
    Cornfused MGuzzy's Avatar
    Join Date
    08-27-2003
    Location
    Sacramento, CA
    Posts
    2,810
    I've noticed the same thing... usually when I'm logging in from another computer other than my own... I always use Firefox... I'll have to pay attention to what's going on. but I just want to report I've seen this and to reassure fuzzy' that he isn't hallucinating.
    mark
    Luck is where opportunity meets preparation.

  5. #5
    Administrator
    Join Date
    10-21-2001
    Posts
    26,048
    yeah ive used multiple pcs.. from different locations and with IE and firefox. they all keep the cookie on there and i have not had the issue.

    guzzy,

    what ISP are you using and are you using any kind of security/antivirus software?

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    04-16-2003
    Location
    New York
    Posts
    4,443
    I have had this issue on my MAC so no norton on here, and I have been using my powerbook for 15 months without issue until this week.
    My PDA & SmartPhone History: Palm Vx; M505;TungstenT; NX60; iPaq 1910; I700; Treo 600; hx4700; MPx220; hw6515, Treo 700w, XV6700,, Treo 700p, Moto Q Black, Moto Q9h, BlackBerry 8310 & BlackBerry 8820, BlackBerry Bold, BlackBerry Storm 9530; Droid Incredible; iPhone4; Samsung Captivate; Samsung Fascinate; Droid X, Droid2 Global, Droid X; Droid Incredible. Funny how the familiar is where you end up in the end.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts