+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    11-07-2004
    Posts
    5

    Angry Treo 650 OFFICE 2004 Entourage Conduit Problem!

    I NEED HELP!!!

    I hope you guys can help me, I am at my whits end!

    I am running MAC osx 10.3.4
    Microsoft Office 2004

    I installed the new Palm software that came with my treo 650 and the Handlheld Sync installer that came on the disk for Entourage. To sync up the info.

    Well everything installs fine, but when I go to edit my conduit settings, I CAN'T!!! I hit configure and nothing happens. I can't edit the settings. I tried unistalling and reinstalling a hundred times. Please tell me there is fix somewhere!

    Thanks

  2. #2
    Registered User gmsmith's Avatar
    Join Date
    03-13-2003
    Location
    Washington, DC
    Posts
    180
    Are you using the Missing sync? You need to click: Enable syncronization with these new handhelds.

    My sync works beautifully
    Connecting you with what is important...http://3gwiz.com

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    11-28-2004
    Posts
    1

    I can't sync - entourage conduit conflict!!

    I just received my 650 and I tried to sync with my Apple Ibook. The log says that my Entourage conduits are in conflict with my address book, tasks, memos, etc.

    I don't even want to sync with Entourage but can't figure out what to do. I've looked at all the websites and support forums and can't figure out what to do.

    I've seen suggestions that the entourage conduit should be moved to the disabled conduits folder, but I don't know how to do this.

    Please help. Thanks.

  4. #4
    Registered User clintrob's Avatar
    Join Date
    01-30-2002
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    932
    merged since these were related..
    old devices: I300, I330, I500
    current: I730

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    11-07-2004
    Posts
    5
    I know I have to tell the Entourage conduit to sync with newer Palms, but my point is I can't get the darn dialouge box to open, I click on the conduit settings and nothing happens it just sits there.

    To answer the other guys question you have to go to your Conduits folder and place the entourage conduit into the disabled conduits folder, then it won't sync up with your Entourage.


    This sucks I know I have a conflict somewhere, but i was hoping somebody out there had the same problem and fixed it.

    Thanks

    T-X.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts