+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    MiNi-MaN-mAkEuP-mAsTeR ljj8503's Avatar
    Join Date
    04-15-2004
    Location
    cHiCaGo
    Posts
    33

    VeRsAmAiL/rEaLpLaYeR iSsUeS..?¿

    I'm having two problems with these apps. First realplayer works great, I love it....BUT when I go to the menu and tap "preferences" the phone does a soft reset everytime. What could be causing this? and with versamail....i have four email accounts( comcast,yahoo,sprint and hotmail)and I have pain-stakingly checked all the settings for these but I get either "authentication error" or " timeout response" every time...what could be causing this?
    !!!Uno...Dós....Tréo!!!

  2. #2
    Registered User Davidoff's Avatar
    Join Date
    06-10-2003
    Location
    DMV
    Posts
    278
    Ok, with Real Player, try doing a Hard Reset and then Sync everthing again to see if it works. This usually works when apps start acting up, so you can do that for other apps when you get probs with them all of a sudden.

    With VersaMail, you may have to go into the 'Accounts Setup" area and make sure the settings are right. Usually when you get an authentication error, it could be a problem with you password. What you should do is re-enter all passwords and see if that works. If not, then play around with the SSL and those stuff under the Advanced Section in the Set-up area.

    Hope this helps.

  3. #3
    MiNi-MaN-mAkEuP-mAsTeR ljj8503's Avatar
    Join Date
    04-15-2004
    Location
    cHiCaGo
    Posts
    33
    thanks alot davidoff, with some hard persistance i was able to use the info you gave me to figure out versamail.....however i don't need to do a hard reset for realplayer at this time because it still works ok but just that one problem...which isn't a big deal...thanx alot...!
    !!!Uno...Dós....Tréo!!!

  4. #4
    Registered User Davidoff's Avatar
    Join Date
    06-10-2003
    Location
    DMV
    Posts
    278
    Hey, Im happy it all works now. With Regards to Real Player, just make sure you hotsync with you PC and then do the hard reset, and then sync again to get everything back. It doesnt take that long and it will get ride of that problem. Just give it a shot, u know?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts