+ Reply to Thread
Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Registered User
    Join Date
    03-07-2005
    Posts
    14

    Someone help please

    I was showing someone last night how my new Treo was able to record video and the Treo froze in the middle of recording after about 20 sec. Then I had to do a soft reset. Ever since then(I think) I noticed that my Treo doesn't make the sound when I turn the phone on and off. Anyone know how to fix it ?

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    10-12-2002
    Location
    Central NJ
    Posts
    1,145
    Is it just that sound or are other sounds also not working? Check in the Prefs app under General whether system sounds are turned on.
    www.treobits.com
    (News, Internet Radio, Software/Hardware Store, Ringtones, Wallpaper, and more...)

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    03-07-2005
    Posts
    14
    Originally posted by alex_mathews
    Is it just that sound or are other sounds also not working? Check in the Prefs app under General whether system sounds are turned on.

    Other sounds ? Well it rings when someone calls. I don't know of other sounds.





    "General whether system sounds "

    Don't know what that is. As far as I can tell my sounds are turned on. I didn't see anything remotely close to *General whether system sounds* in my preferences.

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    10-12-2002
    Location
    Central NJ
    Posts
    1,145
    In the Prefs application:

    1. Select General from the dropdown list at the top right
    2. Look for System Sound:
    3. Make sure it is set to something other than Off

    If systems sounds isn't off, then I'm not sure what would stop the wireless on/off sound from working.
    www.treobits.com
    (News, Internet Radio, Software/Hardware Store, Ringtones, Wallpaper, and more...)

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    03-07-2005
    Posts
    14
    Here is what I have under pref:



    General

    Date & Time
    Formats
    Power
    Touchscreen
    Deafault App
    Keyguard
    Sound & Alerts



    Communications

    Bluetooth
    Network
    Handsfree
    VPN



    Personal

    Buttons
    Owner
    Color Theme




    Other

    Connection








    Assuming you mean "Sound & Alert", I have a sound mode ON. I don't have *System Sound* word for word.

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    10-12-2002
    Location
    Central NJ
    Posts
    1,145
    I apologize. I assumed that didn't change between the 600 and 650. I don't have a 650 and didn't have access to the simulator to check.
    www.treobits.com
    (News, Internet Radio, Software/Hardware Store, Ringtones, Wallpaper, and more...)

  7. #7
    Registered User jamespaulritter's Avatar
    Join Date
    01-19-2004
    Posts
    791
    Thats pretty wierd??? to check to see if general system sounds are on:

    Go "prefs" icon from main screen

    select "sounds and alerts"

    tap the drop down box next to "application" ,

    select "general"

    tap the drop down next to "system volume"

    If its not on off than the only thing I would no to do is first a soft reset if that dosent work a hard reset.

  8. #8
    Registered User
    Join Date
    03-07-2005
    Posts
    14
    That worked !!! But why did it turn off by doing a soft reset ? That's weird.


    Thanks guys.

  9. #9
    Registered User jamespaulritter's Avatar
    Join Date
    01-19-2004
    Posts
    791
    Ya thats odd, had to be a glitch. I have had several crashes relating to docs2go, saved preferences, versamail and fat finger and I have never had to go and turn the sound back on. Just the usual turning up the volume from the defaults.

  10. #10
    Registered User
    Join Date
    07-17-2004
    Location
    Los Angeles
    Posts
    29
    I wish I could turn off or change the phone power on/off sound. I'd rather just have a beep or something.
    www.robertlett.com. An Individual Armed with Information
    Controls the Course of Negotiation
    Have all your files with you, ANYTIME - ANYWHERE!

  11. #11
    Registered User jamespaulritter's Avatar
    Join Date
    01-19-2004
    Posts
    791
    Many, many usrs wish the same thing

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts