+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Registered User OCTREO's Avatar
    Join Date
    01-19-2005
    Posts
    97

    Question

    I dropped my phone today and battery came out. I put the battery back in and now when I turn the phone on and off, no sound at the welcome screen. Anyone know how to fix this ?

  2. #2
    Registered User jamespaulritter's Avatar
    Join Date
    01-19-2004
    Posts
    791
    First I would check system sounds. Go "prefs" icon, "sounds and alerts", tap the dropdown next to application and select "general", and make sure it dosent say off next to "system volume".

    If it dosent say off, try soft reset, if that dosent work try hard reset, If that dosent work drop it again,,,,,,,,, just kidding,,,,

    If that dosent work, you broke it

    Get some egrips butterfingers http://www.egrips.com/catalog/produc...roducts_id=499

  3. #3
    Registered User OCTREO's Avatar
    Join Date
    01-19-2005
    Posts
    97
    Yup I found that system sound was off the other day when I was playing around with it.

    That's the 3rd time I dropped it. Ouch... Doesn't the egrip make it look rough/bad ?

  4. #4
    Registered User OCTREO's Avatar
    Join Date
    01-19-2005
    Posts
    97
    Oh and thanks for looking up the fix for my problem Jim.

  5. #5
    Registered User jamespaulritter's Avatar
    Join Date
    01-19-2004
    Posts
    791
    Well whether they look good/bad of course falls into the personal part of Personal Digital Assistant. But I am a very handsome, stylish, attention to detail kind of guy and I always use egrips. Heres a better picture of them http://store.treocentral.com/content...-54--167-2.htm

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts